Doe mee met de Cultuurmarketing Awards 2021 - Cultuurmarketing
Meld je aan vóór 1 april

Doe mee met de Cultuurmarketing Awards 2021

#Innovatie
3 mrt 2021

Op 15 juni worden tijdens de Cultuurmarketing Awards 2021 prijzen uitgereikt aan de cultuurmarketeers en jonge marketingtalenten van het jaar. Aanmelden was mogelijk t/m 31 maart.

Fotografie

Xander Mouthaan

Cultuurmarketing organiseert iedere twee jaar de Cultuurmarketing Awards, dé prijzen voor de beste marketingcases in de kunst- en cultuursector. Het afgelopen jaar hebben culturele organisaties beperkt publiek kunnen ontvangen. Desondanks wordt de coronacrisis aangegrepen om positieve verandering te brengen en te innoveren. Om die reden voelt Cultuurmarketing de noodzaak om het werk van de culturele sector op een positieve manier uit te lichten en de rol van marketeer als innovator te onderstrepen.

Op 15 juni 2021 worden tijdens een online uitreiking de volgende persoonsgebonden prijzen uitgereikt:

Cultuurmarketeer van het jaar

De award(s) voor cultuurmarketeer van het jaar wordt/worden uitgereikt aan één of meerdere personen die een bijdrage hebben geleverd aan innovatie en positieve verandering voor de culturele organisatie(s) waarvoor zij werkzaam zijn, en daardoor een inspirerend voorbeeld voor vakgenoten zijn.

Young Talent Award

De Young Talent Award is een beloning voor een jonge professional (30 jaar of jonger) die met een vernieuwende aanpak resultaat heeft geboekt.

Waarom zou ik meedoen?

Marketing- en communicatiemedewerkers in de cultuursector hebben een gemeenschappelijk doel: kunst en cultuur voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. De Cultuurmarketing Awards brengt de inspirerende projecten, strategieën en ideeën van de sector samen. Als deelnemer inspireer je vakgenoten en collega’s met jouw werk en ontvang je van de vakjury constructieve feedback. Deelname is gratis.

De winnaars ontvangen een custom made kunstwerk van illustrator / designer Hedy Tjin. De winnaar van de Young Talent Award ontvangt ook een persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit coaching, opleiding en het netwerk dat nodig is om jouw leerdoelen en ambities te verwezenlijken.

Aanmelden

Je meldt je aan middels een inschrijfformulier waarin je naast een persoonlijke motivatie een project van het afgelopen jaar beschrijft. Daarbij kan (onder meer maar niet uitsluitend) gedacht worden aan: nieuwe proposities of cultureel aanbod, branding- en positioneringstrajecten, campagnes of interne projecten die draaien om nieuwe manieren van werken, diversiteit en inclusie of internal branding.

Doe je mee? Fantastisch! Lees de volgende tips nog wel even door:

  • Lees de FAQ en controleer of je aanmelding voldoet aan alle voorwaarden. Heb je hierna nog vragen, of hulp nodig bij het invullen van het formulier? Neem dan contact op via [email protected] of 020-2614727.
  • De vakjury maakt de selectie van genomineerden alleen op basis van het aanmeldformulier, vul dit daarom volledig (maar bondig!) in.
  • Het kan handig zijn om je antwoorden eerst uit te schrijven in een tekstverwerker voordat je in het formulier aan de slag gaat, ter voorbereiding kun je hier alle vragen inzien.
  • Stuur indien mogelijk en wanneer relevant (beeld)materiaal mee om je aanmelding tot leven te brengen.

Het was t/m 31 maart 2021 mogelijk om je aan te melden voor de Cultuurmarketing Awards. De inschrijving is inmiddels gesloten en er wordt z.s.m. contact opgenomen met iedereen die zich heeft aangemeld.