Meer succes met online marketing

Leergang
Bundel van 5 losse workshops (februari - juni)

Vijf workshops voorzien je in de basiskennis van online marketing die je in jouw dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen. Na deze leergang voer je online marketing effectiever en strategischer uit en kan je resultaten beter inzichtelijk maken.

Startdatum: 15 februari 2022 (10:00 - 16:30)
Locatie: Theater Kikker (Ganzenmarkt 14, Utrecht)
Ledentarief (excl. BTW)
€ 1275
Regulier tarief (excl. BTW)
€ 1450

Een gedegen online marketingstrategie is niet meer weg te denken in het marketing-en communicatiebeleid van culturele organisaties. En sinds de corona-uitbraak is de focus alleen maar meer op online marketingcommunicatie komen te liggen. E-mailmarketing, social media en online adverteren zijn middelen die vrijwel iedere culturele organisatie inzet. Minstens zo belangrijk is het goed vindbaar zijn in de zoekmachines (SEO) en het analyseren van online resultaten met Google Analytics.

Bij veel instellingen is één persoon of een klein team verantwoordelijk voor de online marketingactiviteiten. Met de snelheid waarmee online marketing zich ontwikkelt, vereist een goede uitvoering van de online marketing veel kennis van een breed scala onderwerpen. De leergang online marketing bestaat uit vijf workshops, waarin de basiskennis rondom 5 belangrijke onderdelen van een effectieve online strategie aan bod komt. Je wordt door de beste experts in elk vakgebied bijgespijkerd over de basisvoorwaarden voor een effectieve online strategie, zodat jij het succes van jouw online marketinginspanningen kan vergroten.

Programma

De leergang bestaat uit een bundel van de volgende 5 workshops. Deze workshops vinden alle vijf plaats in Theater Kikker in Utrecht gedurende de dag van 10:00 – 16:30.

Voor deelname aan deze leergang is een coronatoegangsbewijs verplicht. Mocht door de dan geldende coronamaatregelen samenkomen op locatie niet mogelijk zijn, vindt de training online plaats.

De workshops zijn ook individueel te volgen, maar deelname aan de gehele leergang is voordeliger.

Prijzen

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Deze leergang is helaas volgeboekt. Meld je aan voor de wachtlijst, dan brengen we je op de hoogte als er een plekje vrijkomt of wanneer we een nieuwe editie organiseren.

meld je aan voor de wachtlijst

Doelgroep

De leergang richt zich op junior en medior marketing- en communicatiemedewerkers die werkzaam zijn in de Nederlandse of Vlaamse culturele sector en (mede)verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de online marketingactiviteiten. De leergang richt zich op de basiskennis van verschillende online marketingstrategieën.