Schrijf je in voor de Cultuurmarketing Awards 2019 - Cultuurmarketing
Deadline 4 april 15:00

Schrijf je in voor de Cultuurmarketing Awards 2019

#Innovatie
28 feb 2019

Op 27 juni vindt de uitreiking van de Cultuurmarketing Awards weer plaats! Inschrijven kan tot 4 april om 15:00. Ben je trots op een campagne, merkstrategie of andere creatieve case? Stuur deze dan nu in. Jonge cultuurmarketing talenten kunnen zich aanmelden voor de nieuwe Young Talent Award.

Door de redactie

De Cultuurmarketing Awards zijn dé prijzen voor de beste marketingcases in de kunst- en cultuursector. Creativiteit, innovatie en effectiviteit staan hierbij voorop. Op 27 juni 2019 vindt de uitreiking van de Cultuurmarketing Awards plaats in TivoliVredenburg te Utrecht. We reiken die middag vier awards uit:

• Campagne Award
• Merk & Loyaliteit Award
• Publieksprijs
• Young Talent Award 

Culturele organisaties in Nederland en België kunnen een case insturen binnen de eerste twee categorieën. Nieuw is de Young Talent Award, een persoonsgebonden award voor marketingprofessionals van 30 jaar of jonger. Deelname aan de Awards is dé manier om werk waar je trots op bent te delen en te laten zien aan vakgenoten.

Meedoen?

Fantastisch! Doorloop eerst even deze drie punten voordat je aan de slag gaat:

✔︎ Controleer of je case of aanmelding voldoet aan alle voorwaarden.
✔︎ De vakjury beoordeelt enkel op basis van het inzendformulier. Vul dit daarom volledig en met kwaliteit in. Je doet je werk met liefde, laat dat de jury voelen! Tip: schrijf je inzending eerst voor jezelf in een tekstverwerker uit, voordat je in het formulier aan de slag gaat. Ter voorbereiding kun je hier alle vragen inzien voor de cases en hier alle vragen voor de Young Talent Award.
✔︎ Stuur beeldmateriaal (fotografie en/of video) mee met je inzending om je case tot leven te brengen.

Case insturen als culturele instelling

Culturele organisaties betalen een bijdrage van 50 euro (ex. BTW) voor het insturen van een case. Wat je hiervoor terug krijgt? De case wordt besproken door de vakjury, je ontvangt feedback en twee tickets (t.w.v. 178 euro excl. BTW) voor de uitreiking van de Cultuurmarketing Awards op 27 juni 2019 in TivoliVredenburg. Naast een inspirerend programma waar de meest creatieve, innovatieve en effectieve marketingcases van de kunst- en cultuursector gepresenteerd worden, is dit een feestelijke afsluiting van het seizoen met collega’s uit het hele land.

Aanmelden voor de Young Talent Award

Deze nieuwe persoonsgebonden Award is voor een cultureel marketingtalent onder de 30 jaar. De vakjury is op zoek naar jonge professionals met visie op het vak die deze door een eigenzinnige en vernieuwende aanpak omgezet hebben naar resultaat. De jury nodigt jonge talenten van harte uit zich aan te melden en hun werk (aan de hand van een project van de afgelopen drie jaar) te presenteren aan de sector. Aanmelden is gratis en de winnaar krijgt: een vrij te besteden persoonlijk ontwikkelbudget van 750 euro, een workshop online marketing bij Afdeling Online (t.w.v. 720 euro), 5 uur coaching bij leisure & events experts naar keuze van Breda University of Applied Sciences (t.w.v. 700 euro) en 1 jaar lidmaatschap bij Cultuurmarketing.

Lees voor het insturen of aanmelden alle informatie en voorwaarden nog eens goed door. Heb je vragen of twijfel je over deelname? Aarzel niet en neem dan contact op met ons via [email protected] of 085-4017988 t.a.v. Joshka Landsheer.


De Cultuurmarketing Awards 2019 zijn niet mogelijk zonder de bijdrage van onze partners die de culturele sector een warm hart toedragen. Wij danken Afdeling Cultuur, BranddoctorsBreda University of Applied Sciences, Centercom, Peppered en Ster & Cultuur voor hun bijdrage.