Investeren in je professionele toekomst

Volg een training met het STAP-budget

#Loopbaan
13 jul 2022

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal €1000 per jaar aanvragen bij de Nederlandse overheid voor scholing en ontwikkeling.

Deze subsidie kan je zelf aanvragen via het UWV en gebruiken voor trainingen van Cultuurmarketing. Schrijf je nu in voor een training bij Cultuurmarketing en vraag STAP-budget aan op 1 september 2022. Meer informatie vind je op www.stapuwv.nl.

Dekt het STAP opleidingsbudget (max. €1000) niet de volledige training? De overige kosten worden betaald door je werkgever of jezelf.

 

Zo maak je gebruik van STAP

Neem een kijkje in de agenda en meld je aan voor de training via [email protected]. Geef aan dat je gebruik wilt maken van STAP en voorzie ons van je geboortedatum en woonadres voor het STAP-aanmeldingsbewijs.

Je ontvangt van ons binnen twee werkdagen het STAP-aanmeldingsbewijs. Dit aanmeldingsbewijs heb je nodig bij het aanvragen van het STAP-budget.

Vraag op donderdag 1 september 10:00 uur het STAP-budget officieel aan via het STAP-portaal van UWV. Zorg dat je jouw DigiD en STAP-aanmeldingsbewijs bij de hand hebt. Let op: er is een plafond aan het totale beschikbare budget. In ronde 1 t/m 3 was het budget binnen één dag op, dus wees er snel bij.

Binnen 4 weken hoor je via het UWV of het budget is toegekend. Niet zeker of je het budget toegekend krijgt? Je kunt tot 1 maand voorafgaand aan de start van de training annuleren met 100% restitutie, lees de algemene voorwaarden.

Na afloop van de training verstrekt Cultuurmarketing een bewijs van deelname aan het UWV.

Zet je STAP-budget in voor:

Wanneer jij een aanvraag doet op 1 september 2022, moet jouw training starten tussen 29 september 2022 en 31 januari 2023. Hieronder vind je een overzicht van de Cultuurmarketing activiteiten waarvoor jij op 1 september 2022 een STAP-budget kunt inzetten.

Aanbod tot €1000

Hieronder vind je alle Cultuurmarketing trainingen die je gratis kunt volgen.

 

Aanbod boven €1000

Je kunt het STAP-budget ook gebruiken om een training van meer dan €1000 te volgen. De overige kosten worden betaald door je werkgever of jezelf.

 

Heb je vragen over het inzetten van STAP-budget bij Cultuurmarketing of wil je overleggen welke training het beste bij je past? Patricia van Cultuurmarketing helpt je graag verder!
M: [email protected]
T: 020 – 2614727

 

Heb je hulp nodig bij de aanvraag van STAP-budget? Dan kun je bellen met het UWV via 088 – 898 22 02 van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur.