STAP bundels

Haal het maximale uit jouw STAP-budget en combineer meerdere trainingen binnen jouw aanvraag.

Je kunt slechts één keer per jaar STAP-budget t.w.v. maximaal €1000,- inclusief BTW toegekend krijgen. Om het maximale uit jouw aanvraag te halen, kan je jezelf ook aanmelden voor een bundel van meerdere trainingen.

Je hebt voor de eerstvolgende aanvraagronde op 1 mei 2023 de keuze uit de volgende drie bundels (de vermelde bedragen zijn inclusief BTW):

Aanmelden voor een bundel doe je zo

Heb je een keuze gemaakt? Stuur voorafgaand aan jouw STAP-aanvraag (uiterlijk vrijdag 28 april 12:00 uur) een mail naar Patricia Lamper om jezelf aan te melden. Vermeld daarbij:

  • welke bundel je wilt afnemen, inclusief jouw keuze in de beschikbare trainingen.
  • jouw naam, woonadres, geboortedatum en telefoonnummer.

Er is een beperkt aantal plekken per training, het is daarom raadzaam om jezelf tijdig aan te melden. De vermelde trainingen worden doorlopend aangepast op basis van beschikbaarheid.

Je ontvangt van ons binnen twee werkdagen een bevestiging van jouw aanmelding en het STAP-aanmeldingsbewijs waarmee je op 1 mei 2023 om 10:00 uur jouw aanvraag kunt doen.

 

Wil je meer weten over het STAP-budget? Lees meer informatie op deze pagina en/of neem contact op voor al jouw vragen over het STAP-budget.
M: [email protected]
T: 020 – 2614727