Wie worden de cultuurmarketeers van het jaar? - Cultuurmarketing
Tip marketeers voor de Cultuurmarketing Awards 2021

Wie worden de cultuurmarketeers van het jaar?

#Innovatie
4 feb 2021

Juist nu is het belangrijk om de creativiteit en veerkracht van marketeers werkzaam in de kunst- en cultuursector onder de aandacht te brengen. Wie vind jij een inspirerende cultuurmarketeer of veelbelovend talent van dit jaar?

Fotografie

Xander Mouthaan

Cultuurmarketing organiseert iedere twee jaar de Cultuurmarketing Awards, dé prijzen voor de beste marketingcases in de kunst- en cultuursector. De Awards zetten het werk van marketeers in de culturele sector in de aandacht met het doel elkaar te inspireren en van elkaar te leren. 

Ook tijdens de coronacrisis voelt Cultuurmarketing een grote noodzaak om de Awards te organiseren. Culturele organisaties kunnen geen of beperkt publiek ontvangen, maar grijpen de coronacrisis wel aan om positieve verandering te brengen en te innoveren. 

De Cultuurmarketing Awards 2021 kent daarom twee categorieën: de cultuurmarketeer van het jaar en de young talent award, beiden persoonsgebonden prijzen voor marketeers in de Nederlandse en Vlaamse kunst- en cultuursector.

De award(s) voor cultuurmarketeer van het jaar wordt/worden uitgereikt aan één of meerdere personen die een bijdrage hebben geleverd aan innovatie en nieuwe strategieën voor de culturele organisatie(s) waarvoor zij werkzaam zijn.

De young talent award is een beloning voor jonge professionals (30 jaar of jonger) die met eigenzinnige aanpak resultaat hebben geboekt. 

Geef uiterlijk 19 februari jouw tip door

Vind je dat jouw collega een award verdient? Of bewonder je het werk van een vakgenoot van buiten je organisatie? Geef dan uiterlijk 19 februari jouw tip door en wij informeren deze persoon wanneer de inschrijving start.

Alle getipte mensen zijn inmiddels geïnformeerd. Het was t/m 31 maart mogelijk om je aan te melden voor de Cultuurmarketing Awards. De inschrijving is inmiddels gesloten en er wordt z.s.m. contact opgenomen met iedereen die zich heeft aangemeld.

xander XAM mouthaan
Dit waren de Cultuurmarketing Awards 2019 Bekijk video