Word lid en krijg Boekman cadeau

Cultuurmarketing leden profiteren van alle kennis, inspiratie en het netwerk waar Cultuurmarketing voor staat.

Wanneer je lid wordt van Cultuurmarketing profiteer je van diverse ledenvoordelen. Zo ontvang je onder andere substantiële korting op alle Cultuurmarketing bijeenkomsten, lees je exclusieve content op de site, plaats je gratis vacatures en krijg je volledige toegang tot het netwerk.

Actie: proefabonnement Boekman cadeau

Wanneer je in de periode 1 t/m 30 november 2021 lid wordt van Cultuurmarketing, profiteer je van 50% introductiekorting* op het eerste jaar én krijg je een proefabonnement op Boekman cadeau.

De Boekmanstichting is het kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid. Vier keer per jaar brengen zij het Boekman tijdschrift uit waarin je meer leest over trends en structurele verschuivingen in de culturele sector en cultuurpolitiek.

Elk themanummer bevat prikkelende essays, analyses, interviews, columns en recensies. Benieuwd? Bekijk een overzicht van voorgaande edities.

Twee edities van Boekman
Twee edities van Boekman

Wanneer je in de maand november lid wordt van Cultuurmarketing krijg je twee nummers van Boekman (t.w.v. €30,-) cadeau, waarvan de eerste editie (#129) in december 2021 in het teken staat van Publiek. Het proefabonnement stopt automatisch, na afloop krijg je eenmalig de vraag of je het abonnement wilt verlengen.

Laat je kennis, netwerk en ideeën in beweging komen en sluit je aan bij ruim 1200 vakgenoten. Lid worden kan alleen, of samen met collega’s. Word lid.

 

 

* De 50% introductiekorting geldt alleen voor organisaties en zzp-ers die in het verleden nog geen lid zijn geweest van Cultuurmarketing. Zij krijgen bij een lidmaatschap afgenomen in november 2021 wel het proefabonnement op Boekman cadeau.