Actie: word Cultuurmarketing lid met 50% korting én ontvang tijdschrift Boekman cadeau

Word lid en krijg Boekman cadeau

Cultuurmarketing leden profiteren van alle kennis, inspiratie en het netwerk waar Cultuurmarketing voor staat.

Wanneer je lid wordt van Cultuurmarketing, ontvang je onder andere substantiële korting op alle Cultuurmarketing bijeenkomsten, lees je exclusieve content op de site, plaats je gratis vacatures en krijg je volledige toegang tot het netwerk.

Wanneer je in de periode 16 november t/m 31 december 2020 lid wordt van Cultuurmarketing, profiteer je van 50% introductiekorting* op het eerste jaar én krijg je een proefabonnement op Boekman cadeau.

Actie: proefabonnement Boekman cadeau

De Boekmanstichting is het kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid. Vier keer per jaar brengen zij het Boekman tijdschrift uit waarin je meer leest over trends en structurele verschuivingen in de culturele sector en cultuurpolitiek.

Elk themanummer bevat prikkelende essays, analyses, interviews, columns en recensies. Benieuwd? Bekijk een overzicht van voorgaande edities.

Boekman tijdschriften
Twee edities van Boekman

Word dit jaar nog Cultuurmarketing lid en krijg vanaf januari 2021 twee nummers van Boekman (t.w.v. €30,-) cadeau.

Het proefabonnement stopt automatisch. Boekman zal bij afloop van het abonnement eenmalig contact opnemen om te vragen of je het abonnement wilt verlengen.

Laat je kennis, netwerk en ideeën in beweging komen en sluit je aan bij ruim 950 vakgenoten. Lid worden kan alleen, of samen met collega’s. Word lid.

 

 

* De 50% introductiekorting geldt alleen voor organisaties en zzp-ers die in het verleden nog geen lid zijn geweest van Cultuurmarketing. Zij krijgen wel het proefabonnement op Boekman cadeau.