Vacatures delen met de kunst- en cultuursector?

Verspreid jouw vacature in het hart van de doelgroep

Bereik duizenden professionals
Ben je op zoek naar professionals voor marketing-, communicatie-, development-, management- of soortgelijke functies binnen de kunst- en cultuursector? Cultuurmarketing is de meest inspirerende community van professionals in Nederland en Vlaanderen die publiek verbinden met kunst en cultuur. Via de Cultuurmarketing website, nieuwsbrieven en social media bereikt jouw vacature met zekerheid vakgenoten op senior, medior of junior niveau die klaar zijn voor de volgende stap in hun loopbaan.

Kosten
Cultuurmarketing plaatst en verspreidt marketingcommunicatie vacatures van leden met een culturele organisatie-, non-profit- of bureaulidmaatschap gratis. Niet-leden zijn van harte welkom een vacature te plaatsen tegen een tarief van 150 euro exclusief btw per vacature.

Stuur je vacature door
Wil je een marketingcommunicatie vacature* delen met het Cultuurmarketing netwerk? Mail naar [email protected] en we plaatsen de vacature binnen 3 werkdagen op onze website.

Ben je op zoek naar een enthousiaste freelancer of bureau met hart voor de kunst en cultuursector voor een opdracht? Deze vind je in de freelance en bureau index op onze website.

 

*Met uitzondering van stage vacatures