Vind de juiste kandidaat voor je vacature

Verspreid jouw vacature in het hart van de doelgroep

Zoek je professionals voor marketing, communicatie, pr, management of vergelijkbare functies in kunst en cultuur? Cultuurmarketing is hét platform voor marketing- en communicatieprofessionals in de culturele sector. Via onze website, nieuwsbrieven en social media bereik je zeker vakgenoten op senior, medior of junior niveau, die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.

Zo bereiken we werkzoekenden

De vacature wordt allereerst geplaatst in de vacaturesectie op onze website. Daarna wordt de vacature actief onder de aandacht gebracht van werkzoekenden via onze vacaturemailing die iedere vrijdag wordt verstuurd. Ook worden de ruim 6.000 ontvangers van de tweewekelijkse nieuwsbrief van Cultuurmarketing geattendeerd op nieuwe vacatures. En tot slot verspreiden we je vacature op Linkedin waar Cultuurmarketing ruim 6.000 volgers bereikt.

Gratis voor leden

Cultuurmarketing biedt gratis plaatsing en verspreiding van marketingcommunicatievacatures aan leden met een culturele organisatie-, non-profit- of bureaulidmaatschap. De investering voor organisaties die geen lid zijn, bedraagt 150 euro exclusief btw per vacature.

Verlengen?

Heb je de juiste kandidaat nog niet gevonden? Met een verlenging bied je potentiële kandidaten een tweede kans om te reageren. Voor slechts 120 euro exclusief btw per vacature (voor zowel leden als niet leden) wordt de vacature verlengd en opnieuw gedeeld via onze nieuwsbrieven, sociale media en website.

Vacature insturen

Klaar om op zoek te gaan naar passende kandidaten? Mail je vacature naar [email protected] en we zorgen ervoor dat de vacature binnen één of twee werkdagen geplaatst en startklaar om te werven is.

Ben je op zoek naar een enthousiaste freelancer of bureau met hart voor de kunst- en cultuursector? Deze vind je in de freelance en bureau index op onze website.