Vacatures bij Cultuurmarketing - Cultuurmarketing

Vacatures bij Cultuurmarketing

Gezocht: 3 nieuwe leden programmaraad

De programmaraad van Cultuurmarketing staat het kernteam van Cultuurmarketing bij met raad en daad over de inhoud van de activiteiten die Cultuurmarketing organiseert.

De programmaraad komt twee keer per jaar bij elkaar op het kantoor van Cultuurmarketing te Amsterdam. Tijdens deze vergaderingen (die in de avond plaatsvinden) brainstormt de programmaraad over de thema’s die op dat moment relevant zijn voor de doelgroep van Cultuurmarketing. Alle leden van de programmaraad brengen hun eigen expertise en netwerk in, en maken gebruik van de onderzoeken die Cultuurmarketing uitvoert.

Wat de leden van de programmaraad kenmerkt, is dat zij naast hun eigen praktijk, actief hun ogen en oren openhouden voor wat er speelt binnen hun eigen stad of sector en op marketingcommunicatie gebied. Hiernaast is het wenselijk om bij minimaal twee Cultuurmarketing bijeenkomsten per jaar aanwezig te zijn. Meestal als deelnemer, wanneer relevant als spreker.

Cultuurmarketing is op zoek naar drie nieuwe leden:

  • Hoofd marketing (of soortgelijke functie), werkzaam in België
  • Medewerker of hoofd marketing en/of communicatie, werkzaam in de klassieke muziek in Nederland of België
  • Medewerker of hoofd marketing marketing en/of communicatie, met een achtergrond in de commerciële sector

De programmaraad werkt onbezoldigd. Zet je je graag via deze functie in voor een sterkere kunst- en cultuursector? Stuur een mail  naar [email protected].

Cultuurmarketing streeft naar een inclusief personeelsbeleid: bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de samenstelling van de programmaraad diverser en inclusiever maakt.