Lidmaatschap

Bureau

Deel je expertise en aanpak, laat je bedrijf zien aan potentiële opdrachtgevers en blijf met het hele team op de hoogte van de actuele vraagstukken in de cultuursector. Met het Cultuurmarketing lidmaatschap sta je in contact met meer dan 1400 cultuurmarketeers – en de rest van je team doet ook gewoon mee. Meer weten over het lidmaatschap en/of de (gesponsorde) mogelijkheden? Plan een afspraak in met Dorien.

Word lid - Bureau
Dit lidmaatschap is geschikt voor toeleveranciers aan de cultuursector zoals marketing-, communicatie-, organisatie-, internet- en ontwerpbureaus, crm- en ticketingleveranciers of andere B2B organisaties.

Ledenvoordelen

Kies jouw
lidmaatschap

voor bureaus met 1-3 medewerkers

€450

Haal het maximale uit beperkte menskracht. Met dit lagere instaptarief kunnen ook kleine bureaus profiteren van alle ledenvoordelen. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 30% korting. word lid
voor bureaus met 4+ medewerkers

€900

Werk je bij een groter bureau? Met dit lidmaatschap profiteren maximaal 15 medewerkers van de ledenvoordelen. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 30% korting. word lid

Uit de community

Portret Mathijs Bouwman
Peppered
Mathijs Bouwman
In de cultuursector bereiken we de mooiste dingen door samen te werken - daarom is Peppered al jaar en dag actief betrokken als kennispartner.
Buro Dertig
Floor van den Elsen
Het is heel fijn om vakgenoten te ontmoeten in een goed georganiseerde en informele setting. Zeker tijdens corona, wanneer je niet vaak live bijeenkomsten had, is het ook waardevol online uit te kunnen wisselen.
Seb van Deursen
Fabrique
Seb van Deursen
Als bureau dat veel werkt voor culturele organisaties blijven we graag op de hoogte. Met de ervaringen en verfrissende inzichten op het gebied van marketing kunnen we onze klanten verder helpen!

Sluit je aan bij 1400 leden

Eagerly
Word lid - Bureau
Motivaction
Word lid - Bureau
Walvis & Mosmans
Branddoctors
Sparklink
Peppered
Sfeerfoto Smart Connections
Smart Connections
Afdeling Cultuur