Bureau - Cultuurmarketing
Lidmaatschap

Bureau

Deel je expertise en aanpak, laat je bedrijf zien aan potentiële opdrachtgevers en blijf met het hele team op de hoogte van de actuele vraagstukken in de cultuursector. Met het Cultuurmarketing lidmaatschap sta je in contact met ruim 1200 cultuurmarketeers – en de rest van je team doet ook gewoon mee.

Word lid - Bureau
Dit lidmaatschap is geschikt voor toeleveranciers aan de cultuursector zoals marketing-, communicatie-, organisatie-, internet- en ontwerpbureaus, crm- en ticketingleveranciers of andere B2B organisaties.

Ledenvoordelen

Kies jouw
lidmaatschap

voor bureaus met 1-3 medewerkers

Klein bureau

Haal het maximale uit beperkte menskracht. Met dit lagere instaptarief kunnen ook kleinere bureaus profiteren van alle ledenvoordelen. Onderstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. €225 (incl. 50% korting)
voor bureaus met 4+ medewerkers

Groot bureau

Werk je bij een groter bureau? Met dit lidmaatschap profiteren alle medewerkers van de ledenvoordelen. Onderstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. €450 (incl. 50% korting)

Uit de community

Buro Dertig
Floor van den Elsen
Het is heel fijn om vakgenoten te ontmoeten in een goed georganiseerde en informele setting. Zeker tijdens corona, wanneer je niet vaak live bijeenkomsten hebt, is het ook waardevol online ervaringen uit te kunnen wisselen.
Seb van Deursen
Zicht Online
Seb van Deursen
Als bureau dat veel werkt voor culturele organisaties blijven we graag op de hoogte. Met de ervaringen en verfrissende inzichten op het gebied van marketing kunnen we onze klanten verder helpen!

Sluit je aan bij 1200+ leden

Sparklink
Word lid - Bureau
Walvis & Mosmans
Peppered
Branddoctors
Eagerly
Word lid - Bureau
Motivaction
Sfeerfoto Smart Connections
Smart Connections
Word lid - Bureau
Buro Dertig
Basic Orange
WildChild Agency
Afdeling Cultuur
Word lid - Bureau
Zicht
MIC
New sales company
New Sales Company