Lidmaatschap

Non-profit

Volg de actuele ontwikkelingen en vraagstukken in de cultuursector op de voet, en doe ideeën op waarmee jouw organisatie én jijzelf verder komt. Jouw Cultuurmarketing lidmaatschap brengt je in contact met vakgenoten in de cultuursector.

Word lid Non profit
Dit lidmaatschap is geschikt voor non-profit organisaties zoals branche- en omroepverenigingen, opleidingen, fondsen en provinciale en gemeentelijke instellingen.

Ledenvoordelen

Kies jouw
lidmaatschap

lidmaatschap voor 1-2 medewerkers

€300

Haal het maximale uit beperkte menskracht. Met dit lage instaptarief kunnen ook kleine organisaties profiteren van alle ledenvoordelen. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 50% korting en betalen zij slechts €150. word lid
lidmaatschap voor 3+ medewerkers

€900

Werk je bij een grotere non-profit organisatie? Met dit lidmaatschap profiteren maximaal 25 medewerkers van de ledenvoordelen. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 50% korting en betalen zij slechts €450. word lid

Uit de community

Portret Christianne Rugl
Cultuur+Ondernemen
Christianne Rugl
We maken niet alleen zelf graag gebruik van het netwerk en bijeenkomsten om op de hoogte te blijven en bij te spijkeren, ook culturele ondernemers verwijzen we graag door relevante platforms zoals Cultuurmarketing.
Portret Katelijne Morreel
publiq
Katelijne Morreel
De mails van Cultuurmarketing zijn één van de weinige die ik altijd openklik. Steeds actueel!
Lot Dercksen
Amsterdams Fonds voor de Kunst
Lot Dercksen
Om inspiratie op te doen en mijn blik te scherpen ga ik naar Cultuurmarketing. De sessies, presentaties en gesprekken bieden me perspectieven van buiten, die ik kan vertalen naar de eigen werkvloer.

Sluit je aan bij 1350+ leden

Fonds voor Cultuurparticipatie
Museumvereniging
Universiteit Utrecht
VPRO
Cultuur+Ondernemen
AHK
Vrije Academie
DutchCulture
LKCA