Organisatie

De mensen achter Cultuurmarketing.

Als team zijn we ondernemend, betrokken en toegankelijk. Samen hebben we de energie om Cultuurmarketing uit te bouwen tot één van de meest inspirerende platforms van Nederland en België.

Hilde Smetsers, managing director
Hilde SmetsersGelooft in de versterkende kracht van communities en maakt zich er hard voor om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Gaat voor inclusie en persoonlijke groei binnen het Cultuurmarketingteam. Is een aanjager van ideeën en ambitieuze ondernemer. Werkt naast Cultuurmarketing als adviseur voor Kunstloc Brabant en Boekman. Volgt een parttime master aan de Universiteit van Amsterdam en leert Italiaans om de taal van de vrouw van haar leven te doorgronden.

Patricia Lamper – Liplijn, marketing & programma
Patricia LiplijnZiet samenkomen als broodnodig tegengif voor een steeds meer individualistische samenleving. Maakt zich er sterk voor dat ieder lid zich kan blijven ontwikkelen door middel van nieuwe ideeën, reflectie en vragen van anderen. Heeft mede door haar queer zijn een sterk gevoel voor gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid. Bekijkt vraagstukken altijd vanuit meerdere perspectieven, wat haar alles bij elkaar tot een toegewijde en invoelende analyticus maakt.

Dorien Schuijt, communicatie
Dorien SchuijtZiet dat kunst, cultuur en erfgoed een onmisbare rol spelen in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud. Het laat mensen naar de wereld kijken. En geeft dat wat men denkt te kennen een onverwachte draai. Dit gunt ze iedereen, dus maakt ze zich hard voor de verbinding tussen culturele professionals en Cultuurmarketing. Dat doet ze met prikkelende content die ze deelt via de website, op social media en in de nieuwsbrieven.