Maatwerk en incompany training

Training bij Cultuurmarketing
De oplossing als je samen met collega’s of partners een opleiding wilt volgen of organiseren.

In een dynamisch vakgebied als marketing en communicatie, is professionele ontwikkeling een must. De workshops, events en cursussen van Cultuurmarketing bieden professionals de kennis en vaardigheden om cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek. 

De trainingen van Cultuurmarketing kunnen we ook als incompany programma voor jouw organisatie organiseren. Dit is een uitstekende oplossing als je samen met collega’s of lokale partners een opleiding wilt volgen.

Bovendien ontwikkelen we events, workshops en cursussen op maat voor organisaties met een specifiek vraagstuk of ontwikkelbehoefte. Een concreet voorbeeld hiervan is het ontwikkelen van maatwerk trainingen voor gemeentes of regionale samenwerkingsverbanden.

Waarom training van Cultuurmarketing?

Cultuurmarketing zet zich sinds 2014 in om de impact van marketing en communicatie in de cultuursector te verhogen. Jaarlijks organiseren we meer dan 40 kennissessies, opleidingen en netwerkevents. Door onze jarenlange ervaring kennen we het vak en de cultuursector als geen ander.

Het doel van onze trainingen is dat deelnemers nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen die ze direct kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk. Onze expertise ligt in het ontwikkelen van relevante inhoud op basis van de kennisbehoeften van deelnemers. We hebben ervaring met een breed scala aan werkvormen, het ontwikkelen van passende (huiswerk)opdrachten en het creëren van een leeromgeving waar deelnemers van elkaar leren.

Het zijn deze onmisbare bouwstenen die onze trainingen en bijeenkomsten tot een doorslaand succes maken, getuige de consistent hoge beoordelingen van deelnemers, gemiddeld een 8.

Cultuurmarketing op maat

Met een incompany of maatwerk programma door Cultuurmarketing kan je rekenen op:

  • Onze diepgaande kennis van de culturele sector
  • Actuele vakkennis over marketing en communicatie voor ieder niveau
  • Onze expertise op het gebied van programma ontwikkeling
  • Docenten en sprekers met affiniteit en ervaring in de cultuursector
  • Een gestructureerd proces waarin we je alles uit handen kunnen nemen; van intake tot evaluatie
  • Een visie en aanpak gericht op inclusieve leeromgevingen.

Vraag een offerte aan

Hilde Smetsers

Geïnteresseerd? Wij helpen je graag; van eenmalig kennis- of netwerkevent tot langlopende opleiding. Neem voor al je vragen, een eerste kennismaking of een offerte vrijblijvend contact op met Hilde Smetsers.

M: [email protected]
T: 020 – 2614727