Maatwerk en incompany training

De oplossing als je samen met collega’s of partners een opleiding wilt volgen.

In een dynamisch vakgebied als marketing en communicatie, is professionele ontwikkeling een must. De workshops, events en cursussen van Cultuurmarketing bieden professionals de kennis en vaardigheden om cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek. 

De trainingen van Cultuurmarketing kunnen we ook intern voor jouw organisatie organiseren. Dit werkt goed als je samen met collega’s of (lokale) partners een opleiding wilt volgen. Ook ontwikkelen we events en trainingen op maat voor organisaties met een specifiek vraagstuk of ontwikkelbehoefte.  

Waarom training van Cultuurmarketing?

Cultuurmarketing zet zich sinds 2014 in om de impact van marketing en communicatie in de cultuursector te verhogen. Jaarlijks organiseren we meer dan 40 kennissessies, opleidingen en netwerkevents. Door onze jarenlange ervaring kennen we het vak en de cultuursector als geen ander. Daarbij leggen we onszelf hoge kwaliteitsstandaarden op. Ons doel is niet alleen kennisoverdracht, maar ook betrokkenheid, uitdagende opdrachten en toepasbaarheid in de praktijk. Het zijn deze onmisbare bouwstenen die onze trainingen en bijeenkomsten tot een doorslaand succes maken, getuige de consistent hoge beoordelingen van deelnemers, gemiddeld een 8.

Expertise voor cultuur

Met een incompany of maatwerk programma door Cultuurmarketing kan je rekenen op:

  • Onze expertise op het gebied van programma ontwikkeling en de uitdagingen van de cultuursector
  • Een gestructureerd proces waarin we je alles uit handen kunnen nemen; van intake tot evaluatie
  • Actuele vakkennis over marketing en communicatie voor ieder niveau
  • Docenten en sprekers met affiniteit en ervaring in de cultuursector
  • Een visie en aanpak gericht op inclusieve leeromgevingen.

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd? Wij helpen je graag; van eenmalig kennis- of netwerkevent tot langlopende opleiding. Neem voor al je vragen, een eerste kennismaking of een offerte vrijblijvend contact op met Hilde Smetsers.

M: [email protected]
T: 020 – 2614727