Cultuurmarketing voor bedrijven

Is jouw bedrijf werkzaam voor de kunst en cultuursector en wil je werk, kennis of visie onder de aandacht brengen van de sector?

Op de volgende manieren kunnen toeleveranciers aan de sector hun bedrijf en visie via Cultuurmarketing onder de aandacht brengen.

1. Word bureau lid
Met het Cultuurmarketing lidmaatschap ben je samen met collega’s onderdeel van het netwerk met meer dan 1400 Cultuurmarketing leden. Deel expertise, laat jouw bedrijf zien aan potentiële opdrachtgevers en sta in contact met het hele netwerk.

2. Alle ins en outs van een project op Cultuurmarketing.nl
Heb je een droomopdracht uitgevoerd voor een culturele opdrachtgever en wil je dit werk showcasen aan de sector? In gesponsorde praktijkcases worden projecten van uitvoering tot resultaat beschreven. Daarbij wordt het schrijfproces je uit handen genomen. Via de site, nieuwsbrief en socials van Cultuurmarketing bereikt jouw verhaal gegarandeerd een grote groep professionals. Bureauleden ontvangen ruim 30% korting op de tarieven van gesponsorde artikelen.

3. Breng een event onder de aandacht
Organiseer je een kennissessie of inspiratie event voor (nieuwe) klanten? Met een gesponsorde vermelding in onze tweewekelijkse nieuwsbrief heb je de grootste kans om geïnteresseerden te bereiken.

4. Host een online talk
Jouw visie en kennis deel je in een gesponsorde online talk. Dit is een online event van 1 uur dat zich goed leent om je expertise te delen en in gesprek te gaan met deelnemers. Cultuurmarketing denkt mee over de vorm en inhoud. Het hosten van een online talk is een exclusief voordeel voor Cultuurmarketing bureauleden.

Heb je interesse in één van de bovenstaande opties? Neem contact op met Patricia Liplijn via 020-2614727, e-mail of maak direct een afspraak voor een videocall.