De week van Juliska Retra

De première van broadwayproductie PIPPIN in Amsterdam

#Loopbaan
15 mrt 2016

Juliska Retra ging in 2012 bij Koninklijk Theater Carré werken om de publiciteit rondom Carré 125 Jaar te verzorgen. Ze zou daar maar voor één jaar werkzaam zijn, maar is nu nog steeds actief als Theatermarketeer.

Door de redactie

Fotografie

Koninklijk Theater Carré

Maandag

Mijn dag begint vroeg. En heel leuk. De cast van de Broadwayshow PIPPIN vliegt vandaag met KLM van New York naar Amsterdam. ’s Ochtends om 5:50 uur zit ik in de trein richting Schiphol. Ik ben een beetje gespannen en enthousiast over het feit dat de cast aankomt, ook omdat iedereen in de trein de METRO leest en we vandaag met PIPPIN de omslag sieren. Vrijdag werkte ik samen met Gerrit Jan, de vormgever van Carré, nog hard aan deze omslag. Van deadlines halen gaat mijn adrenaline stromen. En dat is maar goed ook, als theatermarketeer van Carré zijn deadlines je ding.