AMA conferentie 2021: Change for Good

AMA Arts Marketing Festival
Partnerevent
21 en 22 oktober 2021

De Arts Marketing Association (UK) organiseert een digitale conferentie over wat verschil maakt en welke verandering we als cultuurmarketeers in gang willen zetten.

Startdatum: 21 oktober 2021 (10:30 - 18:00)
Locatie: online
Individueel ticket (met 20% korting) (excl. BTW)
€ 186 (£160)
Team ticket (met 20% korting) (excl. BTW)
€ 372 (£320)

De Arts Marketing Association (AMA) is de Engelse equivalent van Cultuurmarketing. Iedere zomer organiseert de AMA een grootschalige conferentie. Vorig jaar werd het succesvolle digitale Arts Marketing Festival geïntroduceerd. Deze digitale vorm is dit jaar ook toegepast op de jaarlijkse conferentie.

Door de grote ontwikkelingen ingezet door COVID-19, klimaatverandering en bewegingen op het gebied van sociale rechtvaardigheid wordt er stilgestaan bij het concept van verandering, samengevat in het thema ‘Change for Good’. Wat kunnen we leren van de ontwikkelingen die we het afgelopen jaar hebben gezien, en wat moeten we weten over de veranderingen die gaan komen?

Het programma bevat panelsessies, vooropgenomen films gevolgd door live Q&A’s, case studies en diverse netwerkmogelijkheden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: rebuilding & retaining audiences, EDI (equality, diversity & inclusivity), career progression & leadership en future trends. Bekijk hier het programma.

De conferentie is interessant voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met publieksontwikkeling en geschikt voor alle functieniveaus. Cultuurmarketing werkt al een aantal jaren samen met de AMA vanwege de inhoudelijke raakvlakken met de cultuurmarketingpraktijk in Nederland, en omdat digitale conferenties (meer dan ooit) de mogelijkheid bieden om te leren en geïnspireerd te worden door de kunst- en cultuursector in het Verenigd Koninkrijk.

Prijzen en aanmelden

Cultuurmarketing kan haar leden een korting van 20% aanbieden op het:

  • Individueel ticket: £160 voor Cultuurmarketing leden (£200 regulier tarief)
  • Teamticket: £320 voor Cultuurmarketing leden (£400 regulier tarief)

De prijzen zijn exclusief BTW.

Cultuurmarketing leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] met de volgende gegevens: naam, functietitel, organisatie, e-mailadres van de deelnemer(s) en het type ticket (individueel / team).

Cultuurmarketing stuurt jouw gegevens door naar de AMA. Je ontvangt vervolgens praktische informatie en de factuur vanuit de AMA.

Geen Cultuurmarketing lid? Dan kan je inschrijven voor het reguliere tarief via de website van de AMA.

 

 

Fotocredit: AMA