Arts Marketing Festival

AMA Arts Marketing Festival
Partnerevent
1 december - 2 december 2020

Op 1 en 2 december 2020 organiseert de AMA (UK) een tweedaags digitaal evenement.

Startdatum: 1 december 2020 (9:00 - 0:00)
Locatie: online
Leden (excl. BTW)
€ 220 (£200)
Regulier (excl. BTW)
€ 332 (£300)

De Arts Marketing Association (AMA) is de Engelse equivalent van Cultuurmarketing. Normaliter organiseert de AMA in de zomer een grote conferentie. Vanwege COVID-19 kon het dit jaar niet doorgaan en daarom vindt in december het digitale Arts Marketing Festival plaats.

Het Arts Marketing Festival is een volledig online programma: er is ruimte om te reflecteren op uitdagingen, succes te herkennen en het jaar te verwerken. Het programma is voor cultuurmarketeers en iedereen die zich professioneel bezighoudt met publieksontwikkeling en geschikt voor alle functieniveaus. Een aanrader omdat het interessant is om te leren en jezelf te laten inspireren door de kunst- en cultuursector in het Verenigd Koninkrijk.

Thema’s die aan bod komen zijn o.a.: EDI (Equality, Diversity, Inclusivity) + social justice, digital (campaigns, data, insight), audiences (data, insight, behaviour, engagement) en managing and influencing change en onderwerpen rond COVID-19 zoals reopening & recovery, comms in a crisis, working and planning in times of uncertainty en wellbeing.

Bekijk hier de timetable

Korting op Access All Areas Pass

Cultuurmarketing werkt samen met de AMA en mag Cultuurmarketing leden een korting van 30% aanbieden op de ‘Access All Areas Pass’, wat het volgende omvat:

  • Live toegang tot het tweedaagse festival op 1 en 2 december
  • Toegang tot de Learning Lounge: diverse typen content (videos, podcasts en andere bronnen van informatie) voor wanneer je meer wilt leren of een pauze wilt van de livestream
  • Toegang tot Festival Fringe: ruimte voor online sociale activiteiten en netwerkbijeenkomsten
  • Toegang tot de opnames van alle Festival sessions: geen FOMO wanneer twee “must-see” sessies tegelijkertijd zijn én geen tijdsdruk om alles live te volgen. Bekijk het later om in te halen of opnieuw te zien
  • Learning Lounge toegang voor 3 extra maanden: maak tijd vrij voor on demand podcasts, videos en andere bronnen wanneer het jou uitkomt

Prijzen & aanmelden

De prijzen zijn exclusief BTW.

Cultuurmarketing leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen met naam, functietitel, organisatie + e-mailadres van de deelnemer(s) naar [email protected]. Cultuurmarketing stuurt jouw gegevens door naar de AMA. Je ontvangt vervolgens praktische informatie en de factuur vanuit de AMA.

Geen Cultuurmarketing lid? Dan kan je inschrijven voor het reguliere tarief via de webshop van de AMA.

 

 

Fotocredit: AMA