Freelance talk: specialiseren of generaliseren?

Online talk
10 september 2024 (11:00 - 12:15)

Samen sta je sterker. Tijdens Cultuurmarketing freelance talks kom je samen met andere zzp’ers die werkzaam zijn in de cultuursector om kennis en ideeën uit te wisselen.

Startdatum: 10 september 2024 (11:00 - 12:15)
Locatie: online via Zoom
Deelname
€ 0,00

In de culturele sector is er veel vraag naar allround marketingcommunicatieprofessionals. Bij dit soort opdrachten voer je als zzp’er een breed scala aan taken uit waarvoor kennis van verschillende vakgebieden vereist is. Tegelijkertijd worden er ook adviseurs en specialisten ingehuurd voor specifieke opdrachten.

In deze talk kom je samen met een kleine groep zzp’ers om ideeën uit te wisselen over het soort opdrachten dat jij als zzp’er aanneemt. Wat zijn de voor- en nadelen van specialiseren versus generaliseren? Hoe maak je de overstap van het ene naar het andere? En hoe ontdek je wat het beste bij jou past?

Cultuurmarketing Freelance Talks zijn online bijeenkomsten waarin je met een kleine groep Cultuurmarketing zzp-leden samenkomt. Iedere deelnemer wordt gevraagd om een vraagstelling in te brengen en actief bij te dragen.

Aanmelden

Deze freelance talk vindt plaats op dinsdag 10 september 2024 van 11:00 tot 12:15 uur via Zoom en is exclusief voor leden van Cultuurmarketing. Aanmelden is vereist.

Meld je aan