Inclusieve marketing en communicatie

Event
15 juni 2023 (13:30 - 17:00)

Doe mee aan dit event en krijg meer kennis over inclusieve marketing en communicatie en je verantwoordelijkheid als marketing- en/of communicatiemedewerker.

Startdatum: 15 juni 2023 (13:30 - 17:00)
Locatie: Het Huis Utrecht (Boorstraat 107, Utrecht)
Regulier tarief (excl. BTW)
€ 165
Ledentarief (excl. BTW)
€ 125
Studententarief (excl. BTW)
€ 25

Culturele organisaties willen relevant zijn voor een groot en divers publiek en streven er daarom naar intern en extern een afspiegeling te zijn van de samenleving. De realiteit is dat er nog veel stappen gezet kunnen worden om cultuur werkelijk voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht achtergrond, leeftijd, gender, beperking, seksuele oriëntatie, religie, sociaaleconomische status en opleidingsniveau.

Dit event staat in het teken van de rol en verantwoordelijkheid van marketing- en communicatieprofessionals aan het divers, inclusief en gelijkwaardig maken van cultuur. Dit doen we door gezamenlijk te reflecteren, kennis en ervaringen uit te wisselen met collega marketeers en te inspireren met praktijkvoorbeelden.

De opbrengst van deze bijeenkomst is:

  • Kennis over wat inclusieve marketing en communicatie inhoudt.
  • Inzicht in de manieren waarop culturele organisaties zich open kunnen stellen voor nieuwe doelgroepen met eerlijke lessen en praktische tips.
  • Begrip over de rol van marketing en communicatieprofessionals in het proces van verandering naar een diverse, inclusieve en gelijkwaardige cultuursector.

De middag bestaat uit een klein aantal plenaire sessies en deelsessies in kleinere groepen. Dit zijn workshops waarin je zelf aan de slag gaat, presentaties van praktijkvoorbeelden en vraag en antwoord sessies met marketing- en communicatie experts.

Aanmelden

De deelnametarieven zijn exclusief BTW en inclusief consumpties:

meld je aan

Cultuurmarketing stelt een aantal gratis tickets beschikbaar aan personen die deze bijeenkomst willen meemaken, maar het aan financiële middelen of ondersteuning ontbreekt om het deelnametarief te betalen. Indien je hier gebruik van wilt maken, stuur dan voor 15 mei 2023 een mail naar [email protected].

Doelgroep

Deze bijeenkomst is gericht op marketing- en communicatieprofessionals die op verschillende niveaus werkzaam zijn bij culturele organisaties. Bij de bekendmaking van het programma wordt aangegeven of programmaonderdelen gericht zijn op senior posities of uitvoerende functies.

Programma en sprekers

Het programma wordt de komende weken toegevoegd op deze pagina. De middag bestaat uit zowel plenaire als deelsessies. Half mei ontvang je een email waarna je je kan aanmelden voor de deelsessies van je keuze.