Meet-up jonge cultuurmarketeers

Meet & greet
22 maart 2023 (15:00 - 16:00)

Als jonge marketeer is het vaak flink aanpoten bij culturele organisaties; het takenpakket is breed, de verwachtingen zijn hoog en ook dien je collega’s te overtuigen van je marketingcommunicatieplannen.   

Startdatum: 22 maart 2023 (15:00 - 16:00)
Locatie: online
Deelname
€ 0,00

In deze online meetup kom je samen met andere jonge marketingprofessionals uit de cultuursector om ervaringen uit te wisselen. Ook is er ruimte om vraagstukken te bespreken met een ervaringsdeskundige, zoals hoe je origineel blijft bij het promoten van meerdere voorstellingen of hoe je collega’s kunt overtuigen die meer ervaring hebben. Het is een interactieve bijeenkomst waarin iedere deelnemer gevraagd wordt om een gespreksonderwerp in te brengen en actief bij te dragen.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bedoeld voor marketing en communicatiemedewerkers en zzp’ers van onder de 30 jaar die werkzaam zijn voor culturele organisaties.

Aanmelden

Deze bijeenkomst vindt online plaats via Zoom. Deelname is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van Cultuurmarketing om deel te nemen.

meld je aan

Sprekers

Alicia Hoost is werkzaam bij Cultuurmarketing. Zij begeleidt verschillende Cultuurmarketing workshops en schrijft artikelen voor de website. Alicia is moderator bij deze bijeenkomst.

Iris van de Valk startte op 23 jarige leeftijd bij het Concertgebouw en sinds 2021 is zij manager video en social media. Tijdens deze bijeenkomst geeft zij als ervaringsdeskundige input op de gespreksonderwerpen.