NIMA Marketing Day

Partnerevent
15 juni 2023

Tijdens de NIMA Marketing Day vertellen inspirerende marketingprofessionals over hun werk. Cultuurmarketing leden ontvangen 25% korting op deelname.

Startdatum: 15 juni 2023 (9:00 - 17:00)
Locatie: DeFabrique (Westkanaaldijk 7, Utrecht)
Ledentarief (excl. btw)
€ 275
Regulier tarief (excl. btw )
€ 375

NIMA Marketing Day wordt georganiseerd door NIMA en MarketingTribune. Tijdens het festival delen 70 sprekers van verschillende topmerken hun verhalen over marketinguitdagingen, successen en mislukkingen. Dit jaar staat de gehele marketing centraal, van data-driven marketinganalyse tot neuromarketing, en van customer experience tot TikTok-virals.

Programma

De dag start en eindigt met een plenaire sessie. Daartussen stel je je eigen dagprogramma samen uit verschillende workshops, case studies en lezingen. De onderwerpen van deze sessies variëren van klantbeleving en data-analyse tot contentmarketing en storytelling. Bovendien biedt deze marketingbijeenkomst voldoende gelegenheden om vakgenoten te ontmoeten, met een zeer uitgebreide lunch, ruime koffiepauzes en een afsluitende borrel.

Een overzicht van alle thema’s is te vinden op de website van NIMA Marketing Day. Ieder thema krijgt een eigen zaal of theater, waarin ongeveer 100 mensen tegelijk naar een presentatie kunnen luisteren en kunnen deelnemen.

Het programma wordt doorlopend aangevuld. Hier vind je een overzicht van alle sprekers tot nu toe.

Prijzen & aanmelden

Cultuurmarketing leden profiteren van een korting van 25% op het deelnametarief en betalen in plaats van €375 een bedrag van €275 exclusief btw.

Cultuurmarketing leden (word lid en profiteer direct van deze korting)kunnen gebruik maken van de korting door te mailen naar [email protected], waarna zij de kortingscode ontvangen. De code wordt ook beschikbaar gesteld via de maandelijkse ledenupdate.

De foto is gemaakt door fotograaf Dwain Olsem en is eigendom van BBP Media © Dwain Olsem.