NTF PRO

Partnerevent
2 en 3 september 2021

Het Nederlands Theater Festival (NTF) organiseert op 2 en 3 september een programma voor professionals met het thema ‘Theater in verbinding met’.

Startdatum: 2 september 2021 (10:00 - 18:00)
Locatie: wisselend in Amsterdam
Leden dagtarief (incl. BTW)
€ 35
Regulier dagtarief (incl. BTW)
€ 50

Tijdens NTF PRO worden theaterprofessionals en -studenten bijgepraat over actuele ontwikkelingen en trends in korte, inspirerende forums, lezingen en workshops.

Cultuurmarketing en het Nederlands Theaterfestival presenteren op 2 september samen twee programma’s op NTF PRO:

Daarnaast is er keuze uit ruim 15 andere programma’s, over onder andere dekolonisatie, nieuw publiek, spiritualiteit en meer. Bekijk het programma.

Aanmelden

Om de programma’s op 2 september bij te kunnen wonen, moet je in het bezit zijn van een NTF PRO dagpas. Cultuurmarketing leden ontvangen nu €15,- korting op een NTF PRO dagpas t.w.v. €50,- (inclusief BTW).

Mail naar [email protected] voor de kortingsvoucher. Het bestellen van de pas doe je via de website van NTF.

De traditionele opening van het Nederlands Theater Festival (‘De Staat van het Theater’ op donderdag 2 september) zit inbegrepen bij de dagpas.

Voor dit programma heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag, een vaccinatie- of een herstelbewijs zijn. Het coronatoegangsbewijs kunt laten zien via de CoronaCheck-app.