Trends & ontwikkelingen online marketing

Online talk
27 juni 2023 (14:00 - 15:00)

In dit online event word je in één uur bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.  

Startdatum: 27 juni 2023 (14:00 - 15:00)
Locatie: online via Zoom
Ledentarief (excl. BTW)
€ 35
Regulier tarief (excl. BTW)
€ 65
Student (excl. BTW)
€ 5

Als cultuurmarketeer ben je vaak van vele markten thuis en is het makkelijk om je te verliezen in de waan van de dag. De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan echter razendsnel. 

Omdat het lastig kan zijn om tijd vrij te maken om je te verdiepen in de belangrijkste trends en ontwikkelingen én om onderscheid te maken in wat relevant is voor jouw organisatie (en wat niet), organiseert Cultuurmarketing eens per jaar een online event waarin je wordt bijgepraat door experts in het online vakgebied. 

De thema’s die centraal staan worden later toegevoegd aan het programma. Tijdens de online talk is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De opname wordt na afloop beschikbaar gesteld aan de deelnemers.

Aanmelden en prijzen

Deze online talk is op dinsdag 27 juni 2023 van 14:00 – 15:00 uur via Zoom. De tarieven voor deelname zijn exclusief BTW:

Let op: dit webinar vindt plaats in 2023. Deelnemers aan de leergang online marketing (online of op locatie) zijn automatisch ingeschreven voor dit webinar.

meld je aan

Sprekers

De sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.