Culturele organisatie - Cultuurmarketing
Lidmaatschap

Culturele organisatie

Breid je kennis en vaardigheden uit en kom in contact met ruim 1200 vakgenoten. Waar je ook staat in je carrière, met het Cultuurmarketing lidmaatschap kom je altijd een stap verder. En je organisatie? Die neem je natuurlijk mee.

Word lid Non profit
Dit lidmaatschap is geschikt voor culturele organisaties zoals musea, podia, producerende gezelschappen, bibliotheken, filmhuizen en kunstencentra.

Ledenvoordelen

Kies jouw
lidmaatschap

LIDMAATSCHAP VOOR 1-2 MEDEWERKERS

€250

Haal het maximale uit beperkte menskracht. Met dit lage instaptarief profiteren ook de kleinste organisaties van alle ledenvoordelen. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 50% korting en betalen zij slechts €125. word lid
LIDMAATSCHAP VOOR 3-4 MEDEWERKERS

€650

Heb je een groter team? Met dit lidmaatschap profiteren middelgrote organisaties met meer collega's van de ledenvoordelen. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 50% korting en betalen zij slechts €325. word lid
LIDMAATSCHAP VOOR 5+ MEDEWERKERS

€900

Groot, groter, grootst. Met dit lidmaatschap kunnen alle medewerkers van jouw organisatie deel uitmaken van de community. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. BTW. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 50% korting en betalen zij slechts €450. word lid

Uit de community

Portret Maurice Seleky
Amsterdam Museum
Maurice Seleky
Cultuurmarketing draagt bij aan meer expertise binnen het vakgebied én aan meer verbinding tussen de vele culturele organisaties in het land.
Portret Sara Verhaert
Museum Hof van Busleyden
Sara Verhaert
Het lidmaatschap zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen van de nieuwe trends binnen cultuurcommunicatie, marketing en development.
TivoliVredenburg
Lieke Timmermans
Als cultuurmarketeer ben je vaak all rounder. Van alle takken van sport moet je op de hoogte blijven: dat lukt ons goed via Cultuurmarketing.
TEFAF
JP Verhagen
De bijeenkomsten bieden hele praktische handvaten die wij direct kunnen implementeren in onze organisatie.
POPEI
Mirjam Sieben
Het is prettig om mensen te ontmoeten die ook verantwoordelijk zijn voor marketing en communicatie bij een culturele instelling, omdat zij vaak tegen dezelfde dingen aanlopen.
NOORDWOORD
Annie Postma
De bijeenkomsten van Cultuurmarketing zijn leerzaam, praktisch en gericht op ónze beroepspraktijk.

Sluit je aan bij 1200+ leden

Het Noordbrabants Museum
NTGent
Residentie Orkest
OBA
EYE Filmmuseum
Naturalis
Filmhuis Den Haag
Noord Nederlands Toneel
Schouwburg De Lawei
Introdans
Kunstencentrum Vooruit
Poppodium Bibelot
Oerol Festival
Scholen in de Kunst
Opera Ballet Vlaanderen