Lidmaatschap

Culturele organisatie

Met een Cultuurmarketing lidmaatschap heb je alles in huis om je vakkennis en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Je bent op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen en maakt deel uit van een inspirerend netwerk van 1.400+ professionals.

Word lid Non profit
Dit lidmaatschap is geschikt voor culturele organisaties zoals musea, podia, gezelschappen, festivals, bibliotheken, filmhuizen en kunstencentra.

Ledenvoordelen

Kies jouw
lidmaatschap

LIDMAATSCHAP VOOR 1-2 MEDEWERKERS

€349

Haal het maximale uit beperkte menskracht. Met dit lage instaptarief profiteren ook de kleinste organisaties van alle ledenvoordelen. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. btw. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 30% korting. word lid
LIDMAATSCHAP VOOR 3-4 MEDEWERKERS

€649

Voor middelgrote teams die streven naar succes: dit lidmaatschap opent de deur naar exclusieve ledenvoordelen. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. btw. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 30% korting. word lid
LIDMAATSCHAP VOOR 5-12 MEDEWERKERS

€1299

Heb je een groter team? Met dit lidmaatschap kunnen maar liefst 12 medewerkers deel uitmaken van de community. Bovenstaand tarief is op jaarbasis en excl. btw. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 30% korting. word lid

Uit de community

Portret Maurice Seleky
Amsterdam Museum
Maurice Seleky
Cultuurmarketing draagt bij aan meer expertise binnen het vakgebied én aan meer verbinding tussen de vele culturele organisaties in het land.
Portret Sara Verhaert
Museum Hof van Busleyden
Sara Verhaert
Het lidmaatschap zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen van de nieuwe trends binnen cultuurcommunicatie, marketing en development.
Manamie Becker
Theaters Diligentia & PePijn
Manamie Becker
Bij Cultuurmarketing wordt ruimte gecreëerd om te praten over actuele thema’s. Daarna kun je daadwerkelijk aan de slag met de opgedane kennis.
Portretfoto Martijn Westerop
Het Nationale Theater
Martijn Westerop
Marketing voor culturele instellingen is een bijzondere tak van sport. Het is fijn om terug te vallen op de kennis en het netwerk van Cultuurmarketing.
TivoliVredenburg
Lieke Timmermans
Als cultuurmarketeer ben je vaak all rounder. Van alle takken van sport moet je op de hoogte blijven: dat lukt ons goed via Cultuurmarketing.
Portret Janneke Moerel
Kunstbende
Janneke Moerel
Cultuurmarketing houdt me scherp en on track: van actuele Keukengeheimen tot langere cursussen die impact hebben op mijn strategie, ik kan niet zonder!

Sluit je aan bij 1400+ leden

NTGent
OBA
Noord Nederlands Toneel
Naturalis
Introdans
Filmhuis Den Haag
Kunstencentrum Vooruit
Oerol Festival