De feestelijke lancering van het nieuwe Entrée

De Week Van Micha Windgassen

Sinds oktober werkt Micha Windgassen als marketeer officieel bij Entrée en is zij de schakel tussen jong Amsterdam en klassieke muziek. Het afgelopen jaar heeft zij zich vooral beziggehouden met de voorbereidingen van het lanceren van Entrée 2.0.  

Door redactie

Fotografie

Micha Windgassen

Na haar studie Communicatiewetenschappen en stages in Berlijn heeft Micha Windgassen zich drie jaar ingezet als bestuurslid marketing & communicatie voor de club. Dit naast haar baan als PR consultent bij allround communicatiebureau Ketchum. Sinds een half jaartje werkt ze officieel bij Entrée. Dit is hoe een week in het leven van Micha eruit ziet.

Zaterdag

Dit wordt een spannende week! Dinsdag lanceren we de nieuwe website en huisstijl van Entrée en het vernieuwde aanbod voor de leden. De belangrijkste veranderingen zijn dat de concertselectie waar jongeren via Entrée korting op krijgen is uitgebreid van 200 naar 400 concerten, er een nieuw kortingssysteem geldt, en jongeren lid kunnen blijven tot hun 35ste in plaats van hun 30ste. Gisteren hebben we de leden hierover geïnformeerd door middel van een brief en flyer, vandaar dat we vandaag hebben besloten naar kantoor te komen om eventuele vragen van leden te kunnen beantwoorden.

Ook zijn er al een aantal middelen binnengekomen, waaronder roll-up banners en flyers. Ik ben heel blij met de frisse stijl die ontwerpbureau Vruchtvlees voor ons heeft ontwikkeld en heb zin om ‘m te lanceren dinsdag!

Zondag

Opnieuw door een muisstil Amsterdam gefietst om rond 10:00 op kantoor te zijn, heerlijk als de stad nog zo slaapt! Mijn collega Rosa had al een lekker ontbijtje gehaald, dus ik word opgewacht met een warm croissantje. De reacties zijn tot nu toe positief en de vragen vallen mee, waardoor ik nog tijd heb om vandaag een aantal andere dingen af te maken, waaronder het persbericht dat we dinsdag gaan versturen.

’s Middags ga ik met m’n vriend naar de dansvoorstelling Extremalism in theater de Meervaart. Een hele mooie show waarin duidelijk wordt hoe verschillende groepen mensen met elkaar leren omgaan en met de weerstand waar ze tegenaan lopen.