Freelance talk: fair pay & uurtarieven

Groepje mensen in intieme setting
Online talk
7 juni 2021 (14:00 - 15:00)

Deze online talk is voor zzp’ers die mee willen denken over fair pay en uurtarieven voor marketing- en communicatiewerkzaamheden.

Startdatum: 7 juni 2021 (14:00 - 15:00)
Locatie: online via Zoom
Ledentarief (exclusief voor zzp leden)
€ 0,00

Welk uurtarief hanteer je voor marketing- en communicatiewerkzaamheden? Zowel voor beginnende als ervaren zzp’ers blijkt het uitdagend om met opdrachtgevers tot financiële overeenstemming te komen. Er is geen richtlijn voor marketing- en communicatiewerkzaamheden in de kunst- en cultuursector en opdrachtgevers blijken niet altijd een realistisch beeld te hebben van uurtarieven.

Cultuurmarketing onderschrijft het belang van een eerlijke beloning voor zzp’ers die op opdrachtbasis werkzaamheden uitvoeren voor culturele instellingen, en wil hier samen met zzp’ers uit de Cultuurmarketing community werk van maken. Het eerste initiatief is deze online talk, waarin we ideeën, problemen en vragen bespreken en vervolgstappen vaststellen. Ben je als marketingcommunicatie zzp’er werkzaam in de kunst- en cultuursector en voel je je aangesproken door bovenstaande? Meld je dan aan voor deze talk.

Aanmelden

Deze freelance talk is op maandag 7 juni van 14:00 – 15:00 uur via Zoom.

Deze freelance talk is exclusief toegankelijk voor freelancers met een Cultuurmarketing zzp lidmaatschap. De inschrijving is gesloten.