Maak kennis met Cultuurmarketing

Meet & greet
19 april 2023 (11:00 - 11:30)

Ben je nog niet bekend met de verschillende activiteiten van Cultuurmarketing en wil je meer weten over de community en het lidmaatschap? Schuif dan aan bij deze online kennismaking met Cultuurmarketing.

Startdatum: 19 april 2023 (11:00 - 11:30)
Locatie: online via Zoom
Deelname
€ 0,00

Tijdens de bijeenkomst maak je nader kennis met het Cultuurmarketing team en krijg je uitleg over de verschillende activiteiten van Cultuurmarketing, komend programma en de community. Daarnaast vertellen we meer over de voordelen van het lidmaatschap en waar je als lid aan bijdraagt.

Ook kun je in deze korte en informele online sessie je vragen stellen en ontmoet je vakgenoten die ook affiniteit hebben met cultuurmarketing.

Aanmelden

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 april van 11:00 tot 11:30.

meld je aan

Deelnemen is gratis.

Sprekers

Patricia Lamper – Liplijn is bij Cultuurmarketing verantwoordelijk voor programma-ontwikkeling en marketing. Ze zorgt ervoor dat ieder lid zich kan blijven ontwikkelen door middel van nieuwe ideeën, reflectie en vragen van anderen.

Alicia Hoost is werkzaam bij Cultuurmarketing. Zij begeleidt verschillende Cultuurmarketing workshops en schrijft artikelen voor de website.