Maak kennis met Cultuurmarketing

Meet & greet
2 februari 2023 (16:00 - 16:40)

Ben je nog niet bekend met de verschillende activiteiten van Cultuurmarketing en wil je meer weten over de community en het lidmaatschap? Schuif dan aan bij deze online kennismaking met Cultuurmarketing.

Startdatum: 2 februari 2023 (16:00 - 16:40)
Locatie: online via Zoom
Deelname
€ 0,00

Tijdens de bijeenkomst maak je nader kennis met het Cultuurmarketing team en krijg je uitleg over de verschillende activiteiten van Cultuurmarketing, komend programma en de community. Daarnaast vertellen we meer over de voordelen van het lidmaatschap en waar je als lid aan bijdraagt.

Ook kun je in deze korte en informele online sessie je vragen stellen en ontmoet je vakgenoten die ook affiniteit hebben met cultuurmarketing.

Aanmelden

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 februari 2023 van 16:00 tot 16:40 uur.

meld je aan

Deelnemen is gratis.

Ben je (sinds kort) lid van Cultuurmarketing, maar wil je wel meer weten over het lidmaatschap en de community? Meld je dan aan voor de bijeenkomst Welkom nieuwe leden op 29 maart.

Sprekers

Patricia LiplijnPatricia Lamper – Liplijn is bij Cultuurmarketing verantwoordelijk voor programma-ontwikkeling en marketing. Ze zorgt ervoor dat ieder lid zich kan blijven ontwikkelen door middel van nieuwe ideeën, reflectie en vragen van anderen.

 

Hilde Smetsers

Dorien Schuijt werkt bij Cultuurmarketing als communicatiemedewerker. Met prikkelende content die ze deelt via de website, op social media en in de nieuwsbrieven maakt ze zich hard voor de verbinding tussen culturele professionals.