Nagesprek peiling uurtarieven zzp’ers

Online talk
14 april 2022 (10:00 - 11:30)

In deze online talk bespreken we de resultaten van het onderzoek naar uurtarieven voor zzp’ers en de te nemen vervolgstappen.

Startdatum: 14 april 2022 (10:00 - 11:30)
Locatie: online via Zoom
Deelname
€ 0,00

Welk uurtarief hanteer je voor marketing- en communicatiewerkzaamheden? Zowel voor beginnende als ervaren zzp’ers blijkt het uitdagend om met opdrachtgevers tot financiële overeenstemming te komen. Er is geen richtlijn voor marketing- en communicatiewerkzaamheden in de kunst- en cultuursector en opdrachtgevers blijken niet altijd een realistisch beeld te hebben van uurtarieven

Cultuurmarketing onderschrijft het belang van een eerlijke beloning voor zzp’ers die op opdrachtbasis marketing en communicatiewerkzaamheden uitvoeren voor culturele instellingen, en wil hier samen met freelancers uit de Cultuurmarketing community werk van maken. Daartoe spraken we in juni 2021 met enkele van de Cultuurmarketing zzp leden over de problematiek en hielden we in februari 2022 een peiling waaraan 144 zzp’ers meededen. Hier lees je de resultaten van het onderzoek. 

In deze talk bespreken we de resultaten van de peiling en vervolgstappen waar Cultuurmarketing aan kan bijdragen. Ben je als marketingcommunicatie zzp’er werkzaam? Of werk je bij een culturele organisatie en vind je het belangrijk dat de freelancers die je inhuurt een eerlijke beloning krijgen voor hun werk? Meld je dan aan en praat mee. 

Aanmelden

Deze talk vindt plaats op donderdag 14 april van 10:00 – 11:30 uur via Zoom.

meld je aan