De week van Lieke van Eijk bij Scapino Ballet

Meekijken met Lieke van Eijk (Scapino Ballet)

#Loopbaan
18 dec 2017

In dit artikel krijg je een kijkje in de week van Lieke van Eijk die werkzaam is bij het dansgezelschap Scapino Ballet als marketeer.

Door de redactie

Lieke van EijkNa haar studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht is Lieke van Eijk in 2013 begonnen bij pr-bureau Herrie Film & TV in Amsterdam. Na een tussenstop bij Brand Urban Agency, communicatie adviesbureau, is zij in februari 2016 aan de slag gegaan bij dansgezelschap Scapino Ballet Rotterdam. Samen met collega’s Michael Vogel en Martin Bras zijn zij verantwoordelijk voor de marketing bij Scapino.

Ik heb een ontzettende leuke en afwisselende baan waarbij ik op het ene moment met een theater aan de telefoon bespreek hoe we de zaal vol gaan krijgen en op het andere moment bij burgemeester Aboutaleb op bezoek ben om een videoboodschap op te nemen. Deze week staat volledig in het teken van onze nieuwste voorstelling Scala. We staan deze week vijf keer in Theater Rotterdam, waaronder een speciale benefietvoorstelling en de première op 7 december.

Zondag

Artistiek directeur Ed Wubbe is vandaag te gast in Podium Witteman om te vertellen over Scala en zijn fascinatie voor barok. Onze dansers geven een voorproefje van Scala op live-muziek van barokorkest Combattimento. Een aantal collega’s van mij zijn aanwezig in de studio maar ik geniet mee vanaf mijn bank.