Investeren in je professionele toekomst

Blijf je ontwikkelen met behulp van het PPO

#Loopbaan
13 sep 2021

Werkenden in culturele en creatieve sectoren kunnen een beroep doen op PPO: het werktuig voor permanente professionele ontwikkeling.

Door de redactie

Fotografie

Pixabay

PPO staat voor Permanente Professionele Ontwikkeling en financiert ontwikkelplannen voor iedereen die in loondienst of als zpp’er werkzaam is in de creatieve of culturele sector.

Aanvragers kunnen een bijdrage vragen voor de kosten van activiteiten die gericht zijn op professionele ontwikkeling. Dat kan scholing zijn, zoals de trainingen van Cultuurmarketing, maar ook andersoortige activiteiten die bijdragen aan je ontwikkeling als professional zoals coaching en leernetwerken. PPO financiert 1/3 van de totale kosten van een persoonlijk ontwikkelplan met een maximum van € 2.000,- (inclusief BTW).

Informatie en aanvragen

Via de website van Werktuig PPO dien je op simpele wijze een aanvraag voor een financiële bijdrage in.

PPO is een initiatief van het Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst (Platform ACCT), dat is opgericht om de arbeidsmarkt in de culturele en creatieve sector te verbeteren, en zo bij te dragen aan een duurzame, bloeiende en toekomstbestendige sector in Nederland.

 

 

Introductie Werktuig PPO Bekijk video
Leuk voor je collega