Nieuw fonds Werktuig PPO - Cultuurmarketing
Investeren in je professionele toekomst

Nieuw fonds Werktuig PPO

#Loopbaan
19 okt 2020

Werkenden in culturele en creatieve sectoren kunnen een beroep doen op PPO: het werktuig voor permanente professionele ontwikkeling.

Fotografie

Pixabay

PPO staat voor Permanente Professionele Ontwikkeling en financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is (in loondienst of als ZZP’er) in de creatieve of culturele sector. Het is een initiatief van het Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst (Platform ACCT), dat is opgericht om de arbeidsmarkt in de culturele en creatieve sector te verbeteren, en zo bij te dragen aan een duurzame, bloeiende en toekomstbestendige culturele en creatieve sector in Nederland.

Aanvragers kunnen een bijdrage vragen voor de kosten van activiteiten die gericht zijn op professionele ontwikkeling. Dat kan scholing zijn maar ook andersoortige activiteiten die bijdragen aan je ontwikkeling als professional zoals coaching en leernetwerken. PPO financiert 1/3 van de totale kosten van een persoonlijk ontwikkelplan met een maximum van € 2.000,- (inclusief BTW).

Introductie Werktuig PPO Bekijk video

Aanvraag indienen

Via deze website kan je op simpele wijze een aanvraag voor een financiële bijdrage indienen. De gemiddelde doorlooptijd van een aanvraag is maar drie werkdagen.

 

Leuk voor je collega