De werkweek van Tamara Bakker van Rotterdam Festivals

Inzicht in het Rotterdamse cultuurpubliek

#Loopbaan
7 nov 2016

Vraag jij je ook wel eens af wat je concullega’s doen? In De Week Van kom je erachter. Deze keer een fotoverslag van de werkweek van Tamara Bakker, onderzoek en expertise / corporate communicatie bij Rotterdam Festivals.

Door de redactie

Fotografie

Pexels

Inmiddels werkt Tamara Bakker ongeveer 3 jaar bij Rotterdam Festivals als medewerker onderzoek en expertise / corporate communicatie. Hier zorgt ze voor het verbreden van kennis over het publiek bij culturele instellingen en festivals in Rotterdam. Dit doet ze door o.a. publieksonderzoek uit te (laten) voeren en inspirerende kennissessies te organiseren. Daarnaast houdt Bakker zich één dag in de week bezig met corporate uitingen zoals nieuwsbrieven voor zakelijke relaties, de LinkedIn pagina en de zakelijke website. Voor Cultuurmarketing deed ze een week lang verslag van haar werkzaamheden.

Zaterdag

Mijn weekenden staan meestal vol gepland met veel leuke culturele activiteiten: festivals, concerten, voorstellingen, eigen optredens, e.d. Daar is dit weekend een goed voorbeeld van. Vanavond reis ik af naar Utrecht voor een concert van Daughter in TivoliVredenburg. Deze Londense rockband maakt prachtige, sferische muziek. Hier kijk ik al heel lang naar uit! Voordat het zover is ga ik eerst nog even een rondje hardlopen. Ik ben aan het trainen voor de kwart Marathon in april. Vandaag staat er 50 minuten op de planning zegt Runkeeper. Ik loop mijn verste afstand tot nu toe: 7,5 km! Heel erg blij mee!