Leer en groei

In een snel veranderend vakgebied is professionele ontwikkeling essentieel. Met de artikelen, events en trainingen van Cultuurmarketing heb je alles in huis om cultuur relevant te maken voor een breed publiek.  
Bekijk agenda

Uitgelichte events en trainingen

Houd jezelf up-to-date, vergroot je kennis en laat je professionele vaardigheden groeien
5 Mar
Workshop
Google Analytics 4
11 Mar
exclusief
Keukengeheim
AI bij Museum M Leuven
16 May
Workshop
Grip op social media

Alle artikelen

exclusief

Praktische tips om AI-tool Midjourney te gebruiken

Artificiële Intelligentie speelt een steeds grotere rol binnen de marketing- en communicatiewereld. De AI tool Midjourney is een krak in het genereren van afbeelding die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden.

Podcasts, video’s & AI: blijf bij in contentmarketing

Ontdek de toekomst van contentmarketing in 2024 met drie onmisbare trends: short form video's, podcasts en AI. Leer hoe je als cultuurmarketeer je bereik vergroot, loyale bezoekers aanspreekt en efficiënt content plant.

exclusief

De 5 stappen van de klantreis in contentmarketing

De vijf stappen van de klantreis toegespitst op hoe je ze kan toepassen op contentmarketing binnen de cultuursector.

Resultaten Cultuurmarketing Onderzoek 2022

Verken cultuurmarketingtrends, wervingsuitdagingen en budgetverdeling in het jaarlijkse Cultuurmarketing onderzoek 2022. Ontdek de koers naar inclusiviteit in de sector.

exclusief

Ontwerptips voor e-mailmarketing

Optimaliseer je culturele e-mailmarketing met aandacht voor vormgeving. Ontdek praktische tips op het gebied van visueel design voor effectieve communicatie en betrokkenheid.

exclusief

Starten met datagedreven marketing?

Maak een begin met datagedreven marketing met deze 5 tips, waaronder een toolbox, handleiding en online event.

De mens centraal bij Antwerp Symphony Orchestra

De nieuwe website van het Antwerp Symphony Orchestra integreert, personaliseert en verbetert klassieke muziekervaringen voor diverse doelgroepen.

exclusief

Copywriting tips voor e-mailmarketing

E-mailmarketing is dé manier om persoonlijke berichten te delen, je publiek te betrekken, en betekenisvolle relaties op te bouwen. Ontdek praktische tips voor effectieve copywriting in culturele communicatie.

Question Storming; hoe stel ik de juiste vraag?

In een datagestuurde wereld is het stellen van de juiste vragen essentieel voor succesvol onderzoek in de culturele sector. Ontdek in zes stappen hoe je dit doet met Question Storming.