Uitreiking Cultuurmarketing Awards 2021 - Cultuurmarketing

Uitreiking Cultuurmarketing Awards 2021

xander XAM mouthaan
Event
15 juni 2021 (15:00 - 17:00)

Vier samen met vakgenoten uit het hele land de successen van de sector: je bent van harte welkom om je aan te melden voor de livestream van deze inspirerende en feestelijke middag.

Startdatum: 15 juni 2021 (15:00 - 17:00)
Locatie: online
Toegang (gratis)
€ 0,00

Marketing- en communicatiemedewerkers in de cultuursector hebben een gemeenschappelijk doel: kunst en cultuur voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Vanuit die gedeelde motivatie kunnen we elkaar inspireren en van elkaar leren.

De Cultuurmarketing Awards brengt de inspirerende projecten, strategieën en ideeën van vakgenoten samen. Juist nu is het belangrijk om de creativiteit en veerkracht van marketeers werkzaam in de kunst- en cultuursector onder de aandacht te brengen. Tijdens een digitaal event op 15 juni worden de volgende persoonsgebonden prijzen uitgereikt:

  • Cultuurmarketeer(s) van het jaar: één of meerdere personen die een bijdrage hebben geleverd aan innovatie en nieuwe strategieën voor de culturele organisatie(s) waarvoor zij werkzaam zijn.
  • Young Talent Award: een beloning voor een jonge professional (30 jaar of jonger) die met een vernieuwende aanpak resultaat heeft geboekt.

Voorafgaand aan de uitreiking zullen de genomineerden van beide categorieën hun case persoonlijk toelichten en vindt er een Q&A plaats. Iedereen is van harte welkom de online uitreiking te volgen via een gratis toegankelijke livestream.

Aanmelden

Het bekijken van de livestream is gratis. Meld jezelf aan door een ticket van €0,00 af te rekenen.  Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het event via de mail een link naar de livestream.